Bluestar » Bemutatkozunk

Bemutatkozunk

A hajóépítés gondolata egyik alapító tagunk ötleteként valósult meg. Hajógyárunk száz éve működő gyárak tapasztalatait csokorba gyűjtve fejlesztette ki at új Bluestar márkát olyan hajósok számára, akik a biztonság és a gyorsaság mellett előtérbe helyezik a praktikusságot, valamint nem utolsó sorban a minőséget.

A legújabb trendek figyelembevételével tervezett Bluestar hajók gyártását hosszas előkészületek előzték meg. A teljes egészében Magyarországon készített hajókat magyar mérnökök tervezték. Figyelembe véve a helyi igényeket, olyan motorcsónakok kerültek megtervezésre, amelyek megállják a helyüket folyóinkon, a Dunán, Tiszán, de kellő biztonsággal meglovagolják a tengerek, óceánok hullámait is. Sikerült kiküszöbölni mindazokat a problémákat, melyeket hajós múltunkból adódóan más hajóknál tapasztaltunk. Hajóink megkapták a Germanischer Lloyd által kibocsátott CE minősítést, ami azt igazolja, hogy megfelelnek a nemzetközi szabványoknak.

Dinamikusan fejlődő cégünk Nyugat Európa több mint tíz országát látja el hajóival jelenleg is. Egyes országokban a motorcsónakok, a sporthajók, más országokban a horgász hajók és a kabinos hajók a közkedveltek. A tengerpartok bizonyos területein a versenyhajók, más részeken a munkahajók iránt van kereslet.  Igény szerint vannak, akik az orrkiülős hajókat, mások a kabinos hajókat részesítik előnyben. Keresettek úgy a külmotoros-,  mint a belmotoros hajók. Sok tavon, mint például a Balatonon is, csak a villanymotoros hajók és a vitorlások jöhetnek számításba. A csillogást és a luxust kedvelők már jachtot vásárolnak maguknak (mintegy úszó második otthonként) az öblök és a kis szigetek meghódítására.

Mi minden igényt igyekszünk figyelembe venni és egyre bővülő hajópalettánkkal mára már a legtöbb elvárásnak eleget tudunk tenni!

A Bluestar hajók hazai vásárlói annak előnyeit is élvezhetik, hogy a tőlünk vásárolt hajókkal kapcsolatban nem kell mindazt a tortúrát végigcsinálni, amit egy külföldről behozott hajó szervizelése, vagy garanciális problémáival kapcsolatos ügyintézése jelent. Helyben rövid időn belül tudjuk megjavítani a hajótesten, vagy kárpiton keletkezett sérüléseket, és az alkatrész utánpótlásra sem kell hónapokat várni, mint a külföldi hajók esetében, ahol nehézséget okozhat egy apró alkatrész pontos beazonosítása is, ami könnyen dupla költséget jelenthet a Megrendelő számára. Mi itt vagyunk helyben, személyes kapcsolatot tartva Vevőinkkel, és bármilyen problémát orvosolni tudunk!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.

Bluestar boat® cégnév és embléma a Fiberglass Technology Kft. bejegyzett védjegye!
E-mail: info(kukac)yachtpark.hu
A honlap optimális megtekintéséhez használja az Internet Explorer 9-es verzióját illetve a Firefox böngészőt.