Kapcsolodó videó:
Hamarosan
360°-panorámakép:
Hamarosan
Katalógus:
Hamarosan
Bluestar » Bluestar Liberty
-

Bluestar Liberty

A 22’-as Liberty, a tengerek, tavak, folyók hullámainak meglovagolására, különböző vízi sportok művelésére, vidám nyári száguldozásra is egyaránt alkalmas, belmotoros sporthajó. Elegáns vonalvezetésével, kényelmes kialakításával nagyobb családok, baráti társaságok büszkén száguldozhatnak az igen stabil siklóhajóval. Nagyon kényelmes, igen sok tároló rekesszel el van látva, ahova ügyesen elpakolhatják a piknikhez szükséges összes finomságot, sportoláshoz szükséges eszközöket. Egyes rekeszekben hűtő nélkül is sokáig hidegen marad az üdítőital.

A Blustar Liberty megjelenésével, formavilágával, sportos vezethetőségével, nem utolsósorban az árával szeretné meghódítani az európai vásárlókat. Mély V alakú hajótestnek köszönhetően jó menettulajdonságokkal, kitűnő kanyarstabilitással és siklási tulajdonsággal rendelkezik. A hajó fő jellemvonása a biztonság- integrált merevítő rendszerrel van kiépítve, hogy növelje a hajótest merevségét. A kiváló tervezés, és minőségi gyártás egy fiatal csapat munkáját dicséri. A hajó 3-5 literes Mercury motorral szerelt. Alapfelszereltséghez hozzátartozik a biztonság érdekében: az állítható szervo kormány, mélységmérő, állítható ülésmagasság, halradar, iránytű, üzemóra számláló, trimvisszajelző, CD MP3 lejátszós rádió, úszóplatform 

Igazi társasági hajó, melynek komfortérzetét növeli az alapfelszereltségbe tartozó kis kézmosó. Tágas orrészben egyszerre többen is élvezhetik a Nap és a lágy szellő energiákkal feltöltő hatását.  A vízi sportok szerelmeseinek kedvenc hajója. Régi vásárlóink, úgy a Földközi tengerről, mint az Adriáról pozitív visszajelzésként Jó hullámtörő tulajdonságait emlegetik. Teljes ponyvázattal zárhatóvá tehető, így ha rosszra fordulna az idő, a kirándulás szárazon is megúszható. Mivel egy 12 személyes motorcsónakról van szó, a vízre tételéhez méreténél fogva már két ember szükséges, de ennek ellenére jól szállítható.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.

Technikai Adatok

Teljes hossza:
6.66 m
Test hossza:
6.66 m
Maximális szélesség:
2.50 m
Hajó súlya:
1500 kg
Minimális merülés:
0.37 m
Maximális motorteljesítmény:
260 lóerő (HP)
Üzemanyagtartály:
150 liter
Ce tanúsítvány:
GL CE marking
Hajó Design Kategória:
"C" Insore
Szállítható személyek száma:
12 fő
Tervező:
Bluestar
Belső elrendezések és design:
Bluestar
Bluestar boat® cégnév és embléma a Fiberglass Technology Kft. bejegyzett védjegye!
E-mail: info(kukac)yachtpark.hu
A honlap optimális megtekintéséhez használja az Internet Explorer 9-es verzióját illetve a Firefox böngészőt.